Pravila i uslovi učestvovanja u giveawayu Intersport poklanja EA FC 25

PRAVILA I USLOVI UČESTVOVANJA U GIVEAWAY-U

INTERSPORT POKLANJA EA FC 25

 

Član 1.

Ovim općim pravilima i uslovima regulisano je učestvovanje i provedba giveaway-a „“INTERSPORT poklanja EA FC 25”“ (u daljnjem tekstu: giveaway), koju organizuje kompanija INTERSPORT BH, d.o.o., Ložionička 16, 71000 Sarajevo   (u daljnjem tekstu: Organizator).

Giveaway traje od 20.9.2024. (13:00) do 26.09.2024. (23:59) (dalje u tekstu: trajanje giveaway-a), na Instagram stranici Intersport BH, koja se nalazi na linku:

https://www.instagram.com/intersport_bh/

Osoba koja se prijavi radi učestvovanja na Giveawayu dalje se u tekstu naziva Učesnik.

 

Član 2.

Giveaway se odvija u periodu od 20.09.2024. u 13:00 sati do zaključno 26.09.2024.. u 23:59 sati. Izvlačenje se vrši pomoću softvera Simpliers.com, a rezultati će biti objavljeni u petak 27. 9. do 12h. Izvučeni dobitnik će o nagradi biti obaviješten putem e-maila te na Instagram story  i komentaru na objavu giveawaya na stranici organizatora, najkasnije 3 dana po izvedenom izvlačenju.

 

Član 3.

U nagradnom natječaju učestvujete ako:

– odaberete follow na profil:

https://www.instagram.com/intersport_bh

-lajkujete objavu, tagujete ili spomenete barem jednu osobu u komentaru te navedete na kojoj bi igraćoj konzoli igrali novu igru EA Sports FC 25.

-kodovi su dostupni samo za sljedeće konzole: PS5 i PS4, Xbox Series X/S i Xbox One, PC i Nintendo Switch (na posljednjem će biti dostupna samo standardna verzija igre).

Komentar ispod objave je uslov za učestvovanje u giveaway-u.

Učestvovanjem u giveaway-u sudionik prihvaća sva pravila nagradnog natječaja, te se u potpunosti slaže sa istima.

U slučaju da sudionik bude izvučen i prihvati nagradu, on/ona se slaže i izričito dopušta javnu objavu imena i prezimena na Instagram stranici INTERSPORT BH.

 

Član 4.                                                                                    

Pravo učestvovanja u Giveaway-u imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u BIH, U giveaway-u mogu učestvovati fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u BIH  koje su saglasne s općim uslovima korištenja web stranice INTERSPORT BH (www.intersport.ba ) i prihvataju pravila giveaway-a. Pravo učestvovanja u giveaway-u nemaju zaposlenici Organizatora i Suorganizatora, niti članovi njihovih užih porodica, kao niti jedna druga osoba koja je učestvovala u pripremi ovog giveaway-a. U slučaju da softver izvuče dobitnika, a kasnijom provjerom podataka bude ustanovljeno da ne udovoljava uslovima iz ovog članka, njezin rezultat bit će proglašen nevažećim te će nagrada pripasti idućem najbolje plasiranom Učesniku koji  zadovoljava uslove.

 

Član 5.

Nagrada koje se dodjeljuje:

Iz baze validnih komentar izvući će se jedan komentar čiji će autor dobiti jedan kod za igricu EA FC 25 za konzolu navedenu u komentaru. Nagrada nije prenosiva trećoj strani, ne može se zamijeniti ili isplatiti njena novčana protuvrijednost.

 

Član 6.

Organizator će pregledati sve prijavljene odgovore i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene Učesnika ako:

  • Ako pobjednik ne proslijedi sve potrebne podatke za obavijest; ne dostavi tražene podatke pravovremeno, ili nije moguće stupiti s njime u kontakt, pobjednik gubi pravo na nagradu, što znači da mu organizatori nagradnog natječaja nisu dužni uzručiti nagradu i oslobođeni su svih obveza prema dobitniku.
  • Organizatori giveaway-a zadržavaju pravo odbiti dodjelu nagrade dobitniku u slučaju nepotpunih, netačnih ili neistinitih podataka.
  • Organizatori giveaway-a, uz posebnu najavu, također pružaju dodatne informacije o tome gdje, kada i kako dobitnik može zatražiti nagradu.
  • Pobjednik se može odreći nagrade slanjem potpisane izjave organizatorima giveaway-a da se odriče nagrade, čime gubi pravo na nagradu.

 

Član 7.

Organizator zadržava pravo prekinuti giveaway, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obaveza prema Učesniku.

Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema ili grešaka u unosu podataka i drugih razloga koji ne ovise od Organizatora. Učesnik koji sudjeluje u giveaway-u prihvata prava i obaveze iz Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na web stranici www.intersport.ba.

 

Član 8.

Organizator će lične podatke učesnika koristiti isključivo za kontaktiranje dobitnika radi dogovora oko dostave nagrade. Organizator prikuplja osobne podatke u skladu sa Izjavom o privatnosti dostupnoj na www.intersport.ba.

 

Član 9.

Dobitnik ne snosi obavezu plaćanja nikakvih poreza, obaveze ili naknada direktno povezanih s nagradom.

 

Sarajevo, 23.09.2024.

INTERSPORT BH, d.o.o