Sadržaj

Trendovi

Ljeto je savršeno vrijeme za osvježiti svoju kolekciju sportske odjeće, posebno ako volite vježbati na otvorenom, trčati, prakticirati jogu ili bilo koju drugu aktivnost koja vas održava u formi i punima energije. Ove sezone naglasak je na odjeći koja ne samo da izvrsno funkcioniše, već i izgleda fantastično. Evo pregleda najnovijih trendova u sportskim grudnjacima, helankama i majicama koji kombinuju stil i funkcionalnost za ljetne aktivnosti.

Potpora za visoki intenzitet s prozračnošću

Dizajnirani za aktivnosti visokog intenziteta, sportski grudnjaci ove sezone pružaju maksimalnu potporu s prozračnim mrežastim panelima i tehnologijom koja odvodi vlagu kako bi vas održali hladnima i suhima. Podesive naramenice i oblikovane košarice omogućuju personalizirano pristajanje, osiguravajući udobnost i stabilnost.

Elegantni i održivi

Kombinirajući visoku potporu s ekološki prihvatljivim materijalima, sportski grudnjaci prate rastući trend održivosti u modi. Elegantni dizajn i hrabre boje čine ih upečatljivim komadima, dok tkanina koja odvodi vlagu osigurava udobnost tokom intenzivnih treninga.

Svestrani i šik

Savršeni za aktivnosti srednjeg intenziteta poput joge i biciklizma, sportski grudnjaci imaju remenasti dizajn koji je istovremeno elegantan, ali i pruža potrebnu potporu. Lagane, tkanine koje odvode vlagu i bešavna konstrukcija smanjuju iritaciju, čineći sportske grudnjake idealnima za duge treninge.

Performanse susreću stil

Dizajnirane da vas održe hladnima i udobnima, sportske helanke i ljetne kratke helanke izrađene su od izuzetno lagane, prozračne tkanine. Materijal koji se posebno koristi za helanke dolazi s četiri smjera rastezanja koji osigurava slobodu kretanja, dok tehnologije za odvođenje vlage i protiv neugodnih mirisa održavaju svježinu.

Visoki struk za udobnost

Poznate po svom laskavom kroju visokog struka, sportske helanke pružaju izvrsnu potporu i konturiranje. Prozračne tkanine koje odvode vlagu i bešavni dizajn čine ih omiljenima za razne treninge, od trčanja do dizanja tegova.

Hrabar i funkcionalan dizajn

Posljednjih sezona sve su popularnije helanke s upadljivim motivima koji se spajaju s funkcionalnim faktorima poput ravnih šavova koji sprječavaju iritaciju i širokih pojaseva za dodatnu potporu. Napredne tehnologije tkanina osiguravaju da ostanete suhi, što ih čini savršenima za intenzivne ljetne treninge.

Prozračne i lagane

Za vruće ljetne dane koji nas uporno prate, lagane majice su neophodne. Posebne tehnologije tkanina poboljšavaju prozračnost, održavajući vas hladnima tokom najintenzivnijih treninga. Uski krojevi i elegantni dizajni čine ih svestranim komadima u garderobi svake aktivne žene.

Svestrane majice bez rukava

Savršene za nošenje preko omiljenog sportskog grudnjaka, majice bez rukava su lagane, prozračne i širokog kroja, idealne za jogu, pilates ili opušteno trčanje. Otvoreni dizajn leđa dodaje šik notu, održavajući vas ohlađenima, a istovremeno modno osviještenima. Odlična kombinacija, zar ne?

Kratki topovi majice za hrabre

Prigrlite trend crop topova u sportskom stilu, dizajniranima za aktivnosti srednjeg intenziteta s bešavnom konstrukcijom koja sprječava iritaciju i pruža potporu. Hrabre boje i elegantni dizajni izdvojit će vas u bilo kojoj fitness grupi.

Ovoga ljeta aktivne žene ne moraju birati između stila i funkcionalnosti. S najboljim izborom sportskih grudnjaka, helanki i majica, možete ostati ohlađeni, udobni i trendi dok uživate u svojim omiljenim aktivnostima. Bilo da idete u teretanu, trčite ili praktikujete jogu, ovi komadi osiguravaju da izgledate i osjećate se najbolje.

Za najnovije u modnoj sportskoj odjeći, posjetite intersport.ba i istražite našu kolekciju prilagođenu potrebama svake aktivne žene. Ostanite aktivni, ostanite stilizirani!